Zeliha-Ramazan Alpan Ortaokulu

Vizyon: HEDEF KİTLEMİZİ; Bilgiyi üretebilen, araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı ve özgür düşünebilen, düşündüğünü, ifade edebilen, çevresiyle barışık, Atatürk ilke ve İnkılaplarını, bu çizgide bir demokrasi ve anlaşısını benimsemiş; milli değerlere sahip, gelecek yüzyılın ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaratıcı çözümleri, alışılmış çözümlerin üzerinde tutan. sorunlara yaratıcı ve yapıcı çözümler üretme çabasında olan, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, meraklı, girişimci, tutarlı, planlı ve ilkeli olan, insanlığın temsilcisi olarak YETİŞTİRMEKTİR

Misyon: Zeliha Ramazan Alpan Ortaokulu olarak; Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, ana dilini etkili bir şekilde kullanabilen, öz güvene sahip, ailesini, vatanını ve milletini seven; bedensel ve düşünsel emeğe saygılı; en iyiye ulaşmayı amaç edinmiş, araştırmacı, ihtiyaçlara ve sorunlara yaratıcı çözümler üretebilen, tutarlı ve ilkeli, toplumuna yararlı... Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.

Başarılar:

Saatler: 7:00 - 12:15 / 12:25 - 17:40
Isınma: kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: 2 adet ÜCRETLİ öğretmen servisi mevcuttur. 43,43A VE 44 NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSLERİ OKUL YAKININDAN GEÇMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Kick Box, Futbol Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı.
Proje Çalışmaları: Eyyübiye Okuyor Projesi.
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzun sınıf mevcutları yaklaşık 40 kişiliktir.
Diğer Hususlar: OKUL SİTEMİZDEKİ BİLGİLER GÜNCELDİR.OKULUMUZU TERCİH EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ BURADAKİ BİLGİLERE GÖRE TERCİHTE BULUNMASI GEREKMEKTEDİR.

Telefon - 0542 278 40 70

WEB - https://zralpanoo.meb.k12.tr

Adres - ASYA MAH. 5174 SK. ZELIHA RAMAZAN ALPAN ORTAOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 2 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

Kütüphane Kitap Sayısı :1237
Öğretim Şekli :İkili öğretim olup okulumuzda öğleden önce 7-8 öğleden sonra 5-6 sınıflar okulumuza gelmektedir.

Yerleşim Yeri - şehir merkezi.

Ulaşım 43 nolu belediye otobüsü, 43A nolu belediye otobüsü ve 44 nolu belediye otobüsü okulun yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 km